Kleinschalige camping met zwembad

Quinta da Cerejeira is een kleinschalige camping met 25 plekken in de boomgaard van een voormalige boerderij. Alle plekken zijn riant opgezet en bevinden zich op het gras rondom de fruitbomen of op het gras van afgebakende terrassen. De camping met Nederlandse eigenaren is zeer goed bereikbaar, ook voor grotere caravans en campers en beschikt over verharde rijpaden. 

Geniet van een sfeervolle kampeerervaring op onze ruimte kampeerplaatsen

Onze kleine mini-camping bestaat uit 25 kampeerplaatsen, verspreid over de boomgaard van onze boerderij en afgebakende terrassen. We hebben ook enkele intieme plekken die exclusief zijn gereserveerd voor tenten op een wat afgelegen deel van het terrein. Onze camping is goed bereikbaar voor grotere caravans en campers en heeft verharde toegangswegen. In totaal hebben we 21 stroomaansluitingen van 6A. Dankzij de ruime opzet van de camping heeft u altijd voldoende privacy en ruimte.

Camping Portugal

Heerlijk zwembad voor een frisse duik

Ons fijne zwembad heeft een diepte van 1,5 meter en biedt u een verfrissende duik tijdens uw vakantie. Bij het zwembad vindt u een buitendouche en verschillende loungestoelen. Het zwembad is omheind met een hek met kinderslot, zodat ons terrein ook veilig is voor onze kleine gasten.

Camping Midden Portugal

Fraai en ruim sanitair

Ons recent gerenoveerde sanitair beschikt over gescheiden heren- en damestoiletten met toiletpapier, wasbakken met kapspiegels, mindervaliden faciliteiten en douches met mengkranen en uiteraard gratis warmwater. Ook bevinden zich hier de afwasvoorzieningen. 

Camping midden portugal

Voorzieningen en faciliteiten

  • Broodservice: Elke ochtend (m.u.v. zondag) verse broodjes van de bakker
  • Wasmachine (€5,-)
  • Speelgoed en spelletjes: Kinderspeelgoed, gezelschapspellen en een boekenkast
  • Trampoline, schommel & zandbak voor de kleintjes
  • Koelkastverhuur
  • Fietsroutes
  • Wandelroutes
  •  
zomervakantie portugal 2024

Een paradijsje. Rust, ruimte, persoonlijke aandacht. Prachtige wandelomgeving en leuke plaatsen om te bezoeken. Van ons een dikke, welverdiende 10!

juni '23

If you want to "disconnect" this is the place. Super quite small campsite! Toilets and showers are very clean and well maintained.

september '23

Zeer mooie en rustige plek. Je kunt kamperen met een tent of caravan, maar er zijn ook mini-appartementen. Doucheruimte, toiletten, afwas en schommels!

augustus '23