Workation in Centraal Portugal

Werkplekken in Portugal

Stel je voor: Je staat op, drinkt een heerlijke kop koffie in de zon. Je maakt een mooie wandeling in de omgeving. Daarna begint je werkdag op slechts 1 minuut loopafstand van je appartement. Aan het einde van de dag neem je een verfrissende duik in het zwembad en ga je lekker uit eten in een van de lokale restaurants in Portugal. 

Op zoek naar een werkplek die je uit de dagelijkse sleur haalt?  Hier geniet je van inspirerende uitzichten, zonnige dagen en een ontspannen levensstijl die je productiviteit een boost geeft. Verleg je kantoor naar het binnenland van Portugal en laat je creativiteit de vrije loop in deze prachtige omgeving.

Complete werkplek met stabiel internet

Of je nou plaats onafhankelijk werkt of gewoon een periode een andere werkplek wilt. Op Quinta da Cerejeira bieden wij complete werkplekken aan als je tijdens het reizen wilt werken. Een werkplek met een stabiele internet verbinding. 

Waarom bij ons?

  • Vakantie gevoel tijdens het werken

  • Verblijf in een van onze studio’s, appartement of met je eigen onderdak op de camping

  • Goede en stabiele WiFi 

  • Comfortabele werkplek met keuken

  • Een heerlijk zwembad als je even een frisse blik nodig hebt

Losse werkplek

Voor slechts 5 euro per dag boek je bij ons een werkplek, de werkplek kan tussen 07:00 – 21:00 gebruikt worden. 

Workation arrangement

Bij een boeking van het appartement of de studio van meer dan 5 nachten, kan er gratis gebruikt gemaakt worden van de werkplekken.