Vakantie in Portugal: Ontdek de pracht van de natuur en cultuur.

Ontdek onze mini camping, studios en appartementen voor een ontspannen vakantie. 

Een kleinschalige camping gelegen tussen natuur en cultuur

Welkom bij camping Quinta da Cerejeira met Nederlandse eigenaren, waar we de nadruk leggen op rust, ruimte en natuur. De camping ligt in een klein dorpje, ferreira do zêzere.

Vier uw vakantie in 2024 in Portugal bij ons! Op onze quinta zijn 25 kampeerplekken, 3 appartementen en een heerlijk zwembad.

Er is genoeg te doen: Ontdek de mooie steden in de omgeving, zoals Coimbra, Fatima en Tomar. Geniet van een mooie wandeling of fietstocht vanaf de camping of bezoek het stuwmeer op slechts 5 minuten rijden voor diverse watersporten!

Kamperen in centraal portugal

Wat zeggen onze bezoekers

Volgens de reviews van Google
4.6/5

4.6/5 sterren

Prachtige kampeerplek, wij hebben ons er thuis gevoeld, de schone toiletten, de wasruimtes met zeepdispensers, allemaal inclusief de afwas, fruitbomen, een kinderzwembad, toegang voor gehandicapten, bordspellen. de eigenaren zijn erg vriendelijk, je hebt toegang tot veel plaatsen in de omgeving zoals Lago Azul, Tomar, Fátima, Grutas del Aire, Bathala, een prachtige plek zeer aanbevolen.

Zeer rustige en gastvrije plek, goed onderhouden op alle niveaus, kleedkamers en badkamers altijd schoon, zwembad niet te groot maar genoeg om van te genieten...

Goed voor wie de omgeving wil leren kennen, die prachtig is, want er zijn talloze rivierstrandjes en uitkijkpunten binnen een straal van 40 km.

De Quinta is goed gelegen: dicht bij het dorp, maar ver genoeg om het geluid van de natuur te horen. Bovendien is het binnen een straal van 50 km mogelijk om tal van uitzichtpunten en rivierstranden te bezoeken. De appartementen waren zeer schoon en de eigenaar was vriendelijk.

Wij zijn partner van:

Acsi camping portugal
Pincamp logo